A- A A+

Uw boodschappen: een zorg voor ons

Een van de nieuwste diensten die Zilverpunt aanbiedt, is hulp bij het doen van uw boodschappen. Dat kan met of zonder begeleiding. Lees hieronder wat deze boodschappendienst precies inhoudt!

Met begeleiding

U belt een tweetal dagen op voorhand naar het Zilverpunt op het nummer 02/254 85 21 om een boodschappenrit te reserveren.

Voor een bedrag van 2 dienstencheques (wat overeenkomt met een te spenderen tijd van 2 uur), komt Herman u thuis ophalen en begeleidt u persoonlijk naar uw favoriete winkelcentrum. Daar kan u dan in alle rust uw eigen producten keuren en uitkiezen. Nadien brengt Herman u terug naar huis en helpt u met het opbergen van de boodschappen. Op deze manier garandeert Zilverpunt u uw zelfstandigheid (u doet tenslotte zelf uw boodschappen) en ondersteunt uw sociaal contact, waarbij we de gezellige babbel met Herman zeker niet mogen vergeten.

Zonder begeleiding

U belt naar Zilverpunt op het nummer 02/254 85 21 en geeft uw boodschappenlijstje telefonisch door. Wij gaan dan naar de door u uitgekozen winkel en leveren uw boodschappen thuis af. Indien nodig helpen we u met het opbergen. Deze dienst kost u 1 dienstencheque.

Geniet dus van onze service en neem gerust telefonisch contact met ons op! Dat kan via bovenstaand nummer. Zorg wel dat u dienstencheques in huis heeft; zoniet zorgen wij voor de aanvraag bij Sodexo.

Back to Top