zilverpunt

Klusdienst

https://res.cloudinary.com/zilverpunt/image/upload/v1633084867/files/klusjes-figuur-volgpagina-dc0b05da_lfl8dr.png

Klusje te doen

En een vakman kan er niet voor langskomen

WAT DOEN WIJ? 

Komen volgende situaties jou bekend voor? “Er moet een lamp vervangen worden en ik kan de ladder niet meer op” “Ik kan die eiken kast onmogelijk alleen verplaatsen, kan er mij iemand helpen?” Dan ben je bij Zilverpunt aan het goede adres! Onze klusjesdienst helpt je graag verder bij kleine herstel - en onderhoudswerken. Onze klusdienst voert kleine werkzaamheden uit in en om het huis. Het gaat om klussen die door een vakman veelal niet opgenomen worden. Je kan onze klusdienst contacteren op het nummer 02/254.85.24 voor allerhande kleine karweien zoals: opruimen van kelders en zolders, vervoer naar containerpark, kleine schilderwerken, herstellen van rolluiken, lekkende kranen, onderhoud van tuintje…Elk seizoen heeft zo zijn specifieke noden. Onze klusdienst staat ook in voor het sneeuwruimen en zout strooien tijdens de barre winterdagen. Blad opruim in tuin en op oprit tijdens de herfstperiode behoren maken ook deel uit van ons takenpakket.

 

“Ik krijg de klusploeg van Het Vilvoords Zilverpunt geregeld over de vloer. Een likje verf, een lamp vervangen, het onderhoud van mijn tuintje. Niets is hen teveel en in een mum van tijd is ’t heel goed gedaan. Prima Service!”

 

Mevr. Hoedemakers Imelda uit Vilvoorde

 

VOOR WIE? 

Voor mensen uit Vilvoorde die de klus zelf niet kunnen uitvoeren en geen familie of vrienden hebben die hen kunnen helpen. 

 

KOSTPRIJS 

Ben je alleenstaand en is je inkomen lager dan € 2.321,40 of ben je samenwonend met een inkomen minder dan € 3095,2 betaal je €12,00 /uur, zoniet €15,00/uur.

  • zilverpunt

Thuishulp vragen

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen?

Contacteer

ons

Vlaanderenstraat 21800Vilvoorde
info@zilverpunt.be
02/254 85 21

Bezoek

ons

Ma - Do 9.00 - 17.00 

Vrij 9:00 - 14:00

Za en Zo gesloten

Sociale

 

media