zilverpunt

Zilvermobiel

https://res.cloudinary.com/zilverpunt/image/upload/v1633085035/files/vrijwilliger-figuur-volgpagina-be8a877e_fmt51h.png

Wil u er nog eens op uit?

Goed leven is ook sociaal leven

WAT HOUDT DIT IN?

Het Vilvoords Zilverpunt heeft een mindermobielencentrale voor inwoners van Vilvoorde met verplaatsingsmoeilijkheden. Mensen die moeilijk te been zijn en het openbaar vervoer niet meer kunnen nemen, komen vaak in een moeilijke situatie terecht. Onze vrijwillige chauffeurs brengen u naar waar u wil: de kapper, dokter, familiebezoek, ziekenhuis, scrabble…

 

VOOR WIE IS HET?

Voor minder mobiele inwoners van Vilvoorde, die voldoen aan een inkomensvoorwaarde. Op huisbezoek geven we u de nodige informatie en wordt uw specifieke situatie bekeken. Ter plaatse kan u ingeschreven worden.

 

WAT KOST HET?

De verzekeringsbijdrage kost 12 euro per jaar. Vanaf 1/07 betaalt u nog 6 euro. U ontvangt een lidkaart en bent verzekerd. 0,41 euro per km. Het aantal gereden kilometers wordt berekend vanaf het thuisadres van de chauffeur en terug. 1 euro administratiekost per rit. De afrekening gebeurt contant aan de chauffeur.

 

HOE WERKT HET?

Om een rit aan te vragen, belt u minstens twee werkdagen op voorhand naar het nummer 02/254.85.24. De dispatch is elke werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur. We zoeken telkens de chauffeur die het dichtst bij u woont en beschikbaar is.

 

COLLECTIEF VERVOER NAAR DE MARKT

Met ons Zilvermobiel-busje kan u naar de woensdagmarkt gaan voor slechts 3 euro heen én terug. U wordt thuis opgehaald en teruggebracht op het afgesproken uur. Om gebruik te maken van het busje dient u géén lid te zijn van de mindermobielencentrale. Voor inschrijving of meer informatie neem je contact op met Zilverpunt op het telefoonnummer: 02/254 85 24 of via e-mail:zilvermobiel@zilverpunt.be

  • zilverpunt
  • zilverpunt
  • zilverpunt
  • zilverpunt
  • zilverpunt

Thuishulp aanvragen?

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen

Contacteer

ons

Vlaanderenstraat 21800Vilvoorde
info@zilverpunt.be
02/254 85 21

Bezoek

ons

Ma - Do 9.00 - 17.00 

Vrij 9:00 - 14:00

Za en Zo gesloten

Sociale

 

media